Presentacions i altres activitats

pre-MACBETH Show

 

11 d’abril a les 12h

L’11 d’abril a les 12 h el Teatre Akadèmia presentarà el nou projecte de Moreno Bernardi, Macbeth de William Shakespeare, amb la col·laboració de Lo Spazio i Moreno Ensemble project.

Un cop realitzada la presentació, dirigida a mitjans i prescriptors culturals, quedarà publicada al Canal YouTube de la sala.

Agraïments vestuari: ANÒNIMS Projectes Creatius amb dissenys de Nata Mesnikovich, Roberta Modena, Zhannaona, Ocksa, Ostel i Josep Abril.

 

Més informació sobre Macbeth aquí.

Teatre Akadèmia

C/Buenos Aires, 47-49
T/ 934 951 447 info@teatreakademia.cat

Notícies i avantatges exclusius per als subscriptors del Teatre Akadèmia, no t’ho perdis!

El responsable del tractament de les seves dades és l’ASSOCIACIÓ CIVIL TEATRE AKADÈMIA, les dades seran tractades per atendre a les seves consultes i sol·licituds d’informació. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició enviant un correu a: info@teatreakademica.cat.També pot ampliar aquesta informació a https://teatreakademia.art/politica-de-privacitat-i-proteccio-de-dades/

Patrocini

Amb el suport

Col·labora

Participa al projecte

© 2021 Teatre Akadèmia / Política de privacitat / Avís legal / Política Cookies / Web dissenyada per Carol van Waart i desenvolupada per Laura Capella