La Sala del Teatre Akadèmia és un espai semicircular format per tres grades: una grada central fixa i dues grades laterals mòbils dissenyades per l’escultor Pere Casanovas. Una disposició pensada per a produccions de petit format, que compta amb un aforament màxim de cent localitats, i que permet establir una estreta connexió amb el públic. L’entrada principal es troba en una plaça exterior, d’ús privat, situada al carrer Buenos Aires 47-49. Un espai diàfan on hi ha ubicada la taquilla.

L’espai compta amb els mitjans següents:

—Tecnologia escènica d’última generació
—Grades còmodes i funcionals
—Terra de fusta negre
—Rail perimetral per a càmera negra
—Acústica acurada
—Aire condicionat / calefacció i sistema de renovació i purificació de l’aire

Un espai modern, auster i minimalista que convida a la creació.

T’agradaria realitzar un esdeveniment al teatre?

L’Atelier de Poblenou

Sala d’assaig

El Teatre Akadèmia disposa d’una sala d’assaig situada als baixos del carrer Tortellà 4, al Poblenou. Un espai ampli i diàfan amb terra de fusta i llum natural amb dotació tècnica.

L’equipament consta d’una petita oficina, una cuina office i un vestuari amb dutxa i lavabo. Compta amb mobiliari −que es pot utilitzar com a atrezzo−, wifi, aire condicionat i un sistema de renovació i purificació de l’aire i persianes −per fer fosc− a la sala d’assaig. També disposa d’un estudi/habitació que es pot llogar amb la resta del conjunt o independentment.

En aquest espai es combina la programació dels assajos de les companyies residents i pròpies amb els de productores externes al teatre. Per les seves característiques, de vegades també s’hi programen cursos de formació per a professionals, sessions de fotos i audicions, entre d’altres.

Necessites una sala d’assaig?