Mesures i normes d’espai segur

El Teatre Akadèmia disposa d’un aforament de 100 localitats.

 

Vostè adquireix amb la seva compra els següents drets i les següents obligacions:

Complir amb la normativa establerta pel teatre i indicada pel personal de sala.


Facilitar les seves dades de contacte (nom i cognoms, telèfon, mail) amb l’únic objectiu de facilitar la comunicació amb el teatre en cas de necessitat.


Les localitats seran assignades pel personal de sala en el moment de l’arribada.
Serà necessari arribar al teatre amb un mínim de 25 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.


La venda anticipada a les taquilles del teatre per a altres sessions es realitzarà fins a una hora abans de cada funció; i la venda anticipada per a la mateixa sessió es realitzarà fins a trenta minuts abans de la funció*.
Es prega que la compra es realitzi amb targeta. No es recomana l’ús de diners en efectiu.
*La venda online de cada sessió romandrà oberta fins a cinc minuts abans de l’inici de l’espectacle.


Es recomana portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.


Si pensa que pot tenir símptomes del covid-19 o ha estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, NO HA D’ANAR AL TEATRE. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos ben aviat.Si ha adquirit l’entrada i no pot anar al teatre per aquesta causa, el teatre li facilitarà el canvi de data sempre que acrediti aquesta causa excepcional. En un altre cas, no se li retornarà l’import de la compra.


En cas que el teatre hagi de suspendre alguna actuació per ordre governamental, l’import de les seves entrades li serà retornat en els 15 dies següents a la data de la funció suspesa, pel mateix mitjà en què vostè va adquirir les entrades.

 

El Teatre seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:

Desinfecció diària de tots els espais.


Renovació i purificació de l’aire. Incorporació d’un filtre de plasma al sistema d’aire condicionat de la sala que oxida els compostos orgànics volàtils, olors i patògens mediambientals. (Desinfecció ambiental, fins al 99,9% d’eficàcia)


Dispensadors de gel hidroalcohòlic ubicats i senyalitzats en el recorregut d’entrada al Teatre.


L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.


El teatre no facilitarà cap full de mà ni programa de l’espectacle en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.


L’ocupació màxima dels serveis (wc’s) serà del 50% de la seva capacitat.


Seguiu les indicacions del personal de sala i dels senyals que indiquen la distància de seguretat entre persones en l’accés a la sala.


L’ús de la mascareta és obligatori en tot l’espai del teatre.

Teatre Akadèmia

C/Buenos Aires, 47-49
T/ 934 951 447 info@teatreakademia.cat

Notícies i avantatges exclusius per als subscriptors del Teatre Akadèmia, no t’ho perdis!

El responsable del tractament de les seves dades és l’ASSOCIACIÓ CIVIL TEATRE AKADÈMIA, les dades seran tractades per atendre a les seves consultes i sol·licituds d’informació. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició enviant un correu a: info@teatreakademica.cat.També pot ampliar aquesta informació a https://teatreakademia.art/politica-de-privacitat-i-proteccio-de-dades/

Patrocini

Amb el suport

Col·labora

Participa al projecte

© 2021 Teatre Akadèmia / Política de privacitat / Avís legal / Política Cookies / Web dissenyada per Carol van Waart i desenvolupada per Laura Capella