Un ramón de mandarinas

De Sergi Pons
Direcció Sergi Pons

La esbojarrada història d’amor de com es van conèixer els pares de la Mandarina. Una suspicaç mirada sobre com de ridículs i vulnerables podem arribar a ser els éssers humans quan ens enamorem.

La Mandarina composa i es posa a la pell de dos personatges: els seus pares. Ell és mag, valent, temerari; ella és tendra i molt simpàtica, junts viuran una consecució de desastres.

Una comèdia universal, on la terndrea, l’humor i l’absurd es combinen per emocionar-nos, fer-nos riure i recordar-nos que no hi ha res més meravellós a la vida que enamorar-se.

Fitxa artística

Interpretació:
Laura Muñoz

Dramatúrgia: Laura Muñoz i Sergi Pons
Direcció: Sergi Pons

Una coproducció del Teatre Akadèmia.

Dates i horaris

2010/2011

Després de l’espectacle omple el qüestionari i t’enviarem un descompte per al proper espectacle!

Teatre Akadèmia

C/Buenos Aires, 47-49
T/ 934 951 447 info@teatreakademia.cat

Notícies i avantatges exclusius per als subscriptors del Teatre Akadèmia, no t’ho perdis!

El responsable del tractament de les seves dades és l’ASSOCIACIÓ CIVIL TEATRE AKADÈMIA, les dades seran tractades per atendre a les seves consultes i sol·licituds d’informació. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició enviant un correu a: info@teatreakademica.cat.També pot ampliar aquesta informació a https://teatreakademia.art/politica-de-privacitat-i-proteccio-de-dades/

Patrocini

Amb el suport

Col·labora

Participa al projecte

© 2021 Teatre Akadèmia / Política de privacitat / Avís legal / Política Cookies / Web dissenyada per Carol van Waart i desenvolupada per Laura Capella