Presentacions i altres activitats

Websèrie documental: Eduard II

Descobreix el procés de creació de l’espectacle!

Sabeu tot el que hi ha darrere d’un projecte teatral? Us presentem el primer capítol d’aquesta websèrie documental que narra la creació d’Eduard II.

‘Eduard II’, dirigit per Moreno Bernardi és fruit d’un llarg procés que va néixer a Lo Spazio. Els espectacles de Bernardi solen tenir un gran equip on hi participen artesans, figurinistes, músics, experts en noves tecnologies… i, per suposat, els propis actors i actrius.

En aquesta websèrie documental podreu veure les bambalines del muntatge ‘Eduard II’ en un viatge per cada aspecte de l’espectacle: música, estilisme, art, interpretació, direcció i multimèdia.

Teatre Akadèmia

C/Buenos Aires, 47-49
T/ 934 951 447 info@teatreakademia.cat

Notícies i avantatges exclusius per als subscriptors del Teatre Akadèmia, no t’ho perdis!

El responsable del tractament de les seves dades és l’ASSOCIACIÓ CIVIL TEATRE AKADÈMIA, les dades seran tractades per atendre a les seves consultes i sol·licituds d’informació. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició enviant un correu a: info@teatreakademica.cat.També pot ampliar aquesta informació a https://teatreakademia.art/politica-de-privacitat-i-proteccio-de-dades/

Patrocini

Amb el suport

Col·labora

Participa al projecte

© 2021 Teatre Akadèmia / Política de privacitat / Avís legal / Política Cookies / Web dissenyada per Carol van Waart i desenvolupada per Laura Capella