PROPER ESPECTACLE

Nous horitzons: L’espectacle

Direcció Iban Beltran i Ana Pérez García

Passat el primer any de formació, el Projecte Nous horitzons ha assolit allò que ens havíem plantejat quan ens l’imaginàvem: que s’hagi creat un grup, amb totes les particularitats i també amb totes les discrepàncies, que rema en una mateixa direcció. Amb l’objectiu de créixer com a intèrprets i de viure un procés de creació professional, vam culminar la primera temporada amb una proposta de lectures dramatitzades dins del paraigua El Batec del Grec, amb les sales de proximitat “On el Teatre Batega” i el Grec Festival. Es va comptar amb la complicitat dels autors que havien escrit els textos -i volem agrair-los una vegada més la generositat que van tenir amb nosaltres- i, una vegada fetes les lectures, vam constatar que el projecte té sentit: els intèrprets han treballat amb entusiasme, han pres consciència de les pròpies capacitats i han aportat seriositat, entusiasme i esforç per fer créixer el seu treball cap a les qualitats que s’exigeixen en una producció professional.

De manera que estem convençuts que l’aposta del Teatre Akadèmia per obrir l’espai a intèrprets joves i també a nous públics ha de continuar endavant, continuarem acompanyant-los en aquest procés de creixement i aprenent d’ells, també. Aquesta temporada 22/23 farem un pas més endavant: aixecarem una producció. Aviat sabrem quina.

Esperem que valgui la pena.

Iban Beltran i Anna Pérez

Durada: A determinar

Fitxa artística

Direcció: Iban Beltran i Ana Pérez García
Repartiment: Lluís Català, Maria Frias, Miguel Gómez i Núria Orellana
Espai escènic: Sebastià Brosa
Vestuari: Caterina Pérez
Ajudant de Producció: Anna Castillo
Fotografies (lectures “El Batec del Grec”): Bori Mo

Equip Teatre Akadèmia:
Direcció artística: Guido Torlonia
Gerència i Cap de producció: Meri Notario
Cap de comunicació i màrqueting: Míriam Font
Premsa i assistència a la direcció artística: Fernando Solla
Cap tècnic: Lluís Serra
Tècnic auxiliar: Victor Castro
Cap de sala: Núria Farrús
Gestió de públics: Rubén Salinas
Community Manager: Eladi Bonastre

Una producció del Teatre Akadèmia, a partir de la primera convocatòria de textos i projectes dels Teatres de Proximitat.

Tarifes

De dimecres a diumenge: 22 €

(Despeses de gestió no incloses)
10% de descompte per a socis Club TRESC, Carnet Jove, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, APGC, estudiants, majors de 64 anys i Targeta Rosa; 50% menors de 14 anys.
Preus especials per a grups, contacta’ns!

Dates i horaris

A determinar

Després de l’espectacle omple el qüestionari i t’enviarem un descompte per al proper espectacle!

Teatre Akadèmia

C/Buenos Aires, 47-49
T/ 934 951 447 info@teatreakademia.cat

Notícies i avantatges exclusius per als subscriptors del Teatre Akadèmia, no t’ho perdis!

El responsable del tractament de les seves dades és l’ASSOCIACIÓ CIVIL TEATRE AKADÈMIA, les dades seran tractades per atendre a les seves consultes i sol·licituds d’informació. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició enviant un correu a: info@teatreakademica.cat.També pot ampliar aquesta informació a https://teatreakademia.art/politica-de-privacitat-i-proteccio-de-dades/

Patrocini

Amb el suport

Col·labora

Participa al projecte

© 2021 Teatre Akadèmia / Política de privacitat / Avís legal / Política Cookies / Web dissenyada per Carol van Waart i desenvolupada per Laura Capella