No em diguis reina

D’Emili Corral
Direcció Emili Corral i Glòria José

No em diguis reina és una road movie teatral que narra el viatge agitat d’una princesa que no vol ser reina, pels indrets més foscos i marginals del seu reialme: un país distòpic habitat per personatges estrafolaris, egoistes i miserables. Una comèdia negra que ens presenta un sistema esgotat i decadent i ens pregunta si, per canviar-ho, estem disposats a renunciar als nostres privilegis.

No em diguis reina és el quart espectacle de Diversitat Teatral, on seguim apostant per la inclusió d’artistes amb diversitat funcional. Una peça on el treball d’artistes diversos no és una concessió, sinó una característica més i un valor afegit en la posada en escena.

Amb aquest espectacle hem volgut posar en relleu la contradicció que ens suposa escollir entre els privilegis personals i les necessitats col·lectives. Presentem un reialme imaginari, amb un sistema de govern dominat per una burocràcia inflexible que, en lloc de facilitar l’accés als recursos als seus súbdits, esdevé un filtre que els allunya del poder establert i només permet passar als privilegiats i espavilats que coneixen el complex funcionament de la maquinària de l’Estat.

En aquest context es troba la protagonista, una princesa que rebutja el seu estatus, però davant la possibilitat de perdre els seus privilegis haurà de respondre la mateixa pregunta que llancem al públic: estem disposats a perdre els nostres privilegis per millorar el conjunt de la societat?

Emili Corral

Espectacle en català

Durada: 1h 30min

Fitxa artística

Autoria i dramatúrgia: Emili Corral
Direcció: Emili Corral i Glòria José
Repartiment: Judit Saula (actriu substituta Karla Ramos), Glòria José, Pep Muñoz, Míriam Aguilera i Marc Vidal
Vestuari: Glòria José
Sastreria: Max Montlleó i Ignasi Vila
Il·luminació: Llorenç Parra
Espai escènic: Miquel Ruiz i Glòria José
Fotografia: Joan Gastó
Vídeo: Esteban Crucci
Proposta cartell: Albert Rodríguez
Comunicació: Valeria Fernández

Equip Teatre Akadèmia:
Direcció artística: Guido Torlonia
Gerència i Cap de producció: Meri Notario
Cap de comunicació i màrqueting: Míriam Font
Premsa i assistència a la direcció artística: Fernando Solla
Cap tècnic: Lluís Serra
Cap de sala: Núria Farrús
Gestió de públics: Rubén Salinas

Una producció de Diversitat Teatral, amb el suport de l’Estruch, la Fàbrica de Creació de les Arts en viu i l’Ajuntament de Sabadell.

Agraïments:

Carles Bigorra, Serjo, Montse Prat, Mont Plans, Laura Mestres-Ca la Vidala, Víctor Álvaro (AlmeriaI Teatre) , Jordi Cortés, Pep Pla, Jessica Rimblas, Lluís García, Isabel Toro, Manuel Corral, Marc Chornet, Ivan Morales, José Escudero, Frank Toro, Carme Domènech, Ivan Beltran, Alquimistes Teatre, Roser Luís Roca, Nuri Luís Roca, Julen Aríztegui, Max Montlleó, Ignasi Vila, Gisela Krenn (Col·legi del Teatre de Barcelona), Meritxell Santamaria, Gerard Domènech, Aleix Vallberdú, Francisco Cabezas i Item Formación S.L.

Tarifes

De dimecres a diumenge: 22 €

(Despeses de gestió no incloses)
10% de descompte per a socis Club TRESC, Carnet Jove, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, APGC, estudiants, majors de 64 anys i Targeta Rosa; 50% menors de 14 anys.
Preus especials per a grups, contacta’ns!

Dates i horaris

Del 29 d’octubre al 7 de novembre

5/11 Funció amb servei d’audiodescripció (Per a més informació contacta’ns aquí)

De dimecres a dissabte: 20 h
Diumenge: 18 h

Activitats paral·leles

3/11 Col·loqui Post-Funció amb la participació de l’actriu Mont Plans i l’associació Obertament.

Mira el teaser de l’espectacle!

Després de l’espectacle omple el qüestionari i t’enviarem un descompte per al proper espectacle!