PROPER ESPECTACLE

Le sourire de Darwin

D’Isabella Rossellini

A l’escenari, l’artista ressegueix les traces de la formidable intuïció que Charles Darwin va deixar palesa al seu llibre “The Expression of Emotions in Man and Animals”. Allà argumenta que les expressions humanes i animals, com les característiques físiques, també estan modelades per la teoria de l’evolució.

Igual que Darwin, Isabella Rossellini és una apassionada del comportament dels animals i, sobretot, de les seves peculiaritats sexuals. Durant la seva estada al Teatre Akadèmia, l’actriu italoamericana dissenyarà dues conferències “peculiars, divertides i educatives”. Un còctel explosiu i irresistible que combina vídeos, animacions, titelles i representacions.

Al Teatre Akadèmia volem celebrar l’Elsa Peretti. Una dona extraordinària, increïblement generosa i increïblement talentosa que va permetre amb la seva afabilitat que els artistes, inclosa jo, ens expresséssim a nosaltres mateixos. Soc actriu, però també tinc un títol en etologia, així que també sóc científica i quan escric pel teatre parlo sobre interpretació però també sobre animals.

Aquest any per celebrar l’Elsa (i coincidint amb la data del seu aniversari) torno al Teatre Akadèmia amb un espectacle que gira entorn dels animals, perquè l’Elsa els estimava tant com jo. Aquest espectacle el vaig plantejar com a conferència pel Museu d’Orsay a París i l’he desenvolupat fins a esdevenir una obra de teatre.
El primer lloc on es veurà amb aquest format serà a Barcelona per celebrar l’extraordinària Elsa Peretti, a qui trobo tant a faltar. Per això, vull estar amb els nostres amics i recordar-la.

Isabella Rossellini

Espectacle en francès (amb sobretítols en català)

Durada: 50 min.

Fitxa artística

Creat i interpretat per: Isabella Rossellini

Equip Teatre Akadèmia:
Direcció artística: Guido Torlonia
Gerència i Cap de producció: Meri Notario
Cap de comunicació i màrqueting: Míriam Font
Premsa i assistència a la direcció artística: Fernando Solla
Cap tècnic: Lluís Serra
Cap de sala: Núria Farrús
Gestió de públics: Rubén Salinas

Una producció d’Isabella Rossellini, amb el suport de l’Institut Italià de Cultura de Barcelona.

Tarifes

Diumenge i dilluns: 40€

(Despeses de gestió no incloses)

Dates i horaris

1 i 2 de maig

Diumenge i dilluns: 20 h

Després de l’espectacle omple el qüestionari i t’enviarem un descompte per al proper espectacle!

Teatre Akadèmia

C/Buenos Aires, 47-49
T/ 934 951 447 info@teatreakademia.cat

Notícies i avantatges exclusius per als subscriptors del Teatre Akadèmia, no t’ho perdis!

El responsable del tractament de les seves dades és l’ASSOCIACIÓ CIVIL TEATRE AKADÈMIA, les dades seran tractades per atendre a les seves consultes i sol·licituds d’informació. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició enviant un correu a: info@teatreakademica.cat.També pot ampliar aquesta informació a https://teatreakademia.art/politica-de-privacitat-i-proteccio-de-dades/

Patrocini

Amb el suport

Col·labora

Participa al projecte

© 2021 Teatre Akadèmia / Política de privacitat / Avís legal / Política Cookies / Web dissenyada per Carol van Waart i desenvolupada per Laura Capella