PROPER ESPECTACLE

Kiss Me Love

Dramatúrgia i direcció Oriol Tarrasón
Composició i direcció musical Ferran González

El Marc és el protagonista de Kiss Me Love, té uns quaranta anys, treballa en una pizzeria per poder pagar el lloguer, toca la guitarra al metro per arrodonir el sou i a més s’ha d’ocupar del seu germà Lenon que per culpa d’un accident va acabar perdent la memòria. Aquesta situació l’aboca a una vida sense sentit. Viu absolutament esgotat i flirtejant amb un agreujant estat de depressió. Ja no creu en ell, ni en la seva música i ni tan sols acaba d’entendre perquè ha de fer-se càrrec de la dependència del seu germà. Per acabar-ho d’adobar la seva parella el va abandonar i va marxar enduent-se la seva filla de dos anys a viure a Toronto. La música, doncs és l’única cosa que el manté en vida. Però tocar al carrer tot i ser la seva salvació, també és la seva frustració artística. Al mateix temps les inesperades sortides de to del seu germà, fruit del seu estat de salut, un germà que passa els dies mirant el televisor i bevent cervesa, acabaran empenyent al nostre protagonista una situació personal en la qual haurà de prendre decisions importants.

Finalment, en Marc, gràcies al seu amor per la música aconseguirà resoldre tot els seus conflictes i guarir les ferides del seu passat.

Com a director el que més m’interessa de la feina que fem amb Les Antonietes és la possibilitat de fer comprendre al públic que el teatre és un art necessari. Crec que a més d’entretenir, ha de servir perquè la societat expressi els seus conflictes i les seves pors i ajudar- nos a avançar tots junts cap a una vida més equilibrada. KISS ME LOVE m’ofereix la mateixa possibilitat afegint-hi la música. Ja no és només recordar que el teatre és necessari sinó recordar a l’espectador que l’ART és necessari. Perquè la cultura justament serveix per això. Per posar- nos a la pell dels altres de manera que puguem entendre’ns tots. La cultura genera empatia. I l’empatia és el que ens pot salvar com a societat. Qualsevol persona pot identificar-se amb els personatges de KISS ME LOVE. Qui no se sent a vegades atrapat en una realitat professional, social, o emocional i no sap com sortir-se’n.

I la música, potser és l’eina de comunicació més directa que hi ha. Connecta amb els racons més amagats de nosaltres mateixos. Després d’aquests darrers anys de mancances emocionals compartides per culpa de la COVID-19 creiem que un espectacle on s’hi barregi música i teatre pot arribar a ser un punt fort del Grec, com ja va ser-ho UN DIA QUALSEVOL.

També dins de la nostra línia de treballar la creació de públic amb debats, col·loquis i d’altres activitats que sempre hem dut a terme, aquest muntatge ens ofereix la possibilitat de donar veu l’Associació de músics de carrer amb qui el nostre company i integrant de Les Antonietes, Eduard Arderiu, hi col·labora habitualment.

Oriol Tarrasón

Espectacle en català

Durada: A determinar

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció: Oriol Tarrasón
Composició i direcció musical: Ferran González
Ajudant de direcció: Montse Vellvehí
Repartiment: Jorge Cabrera, Annabel Castan, Pep Ferrer i Ignasi Guasch
Escenografia: Sergi Corbera
Audiovisuals: Mar Orfila
Il·luminació: Ganecha Gil
Vestuari: Yaiza Ares
Fotografia: Joan Gastó
Disseny gràfic: Assad Kassab
Producció executiva: Raül Perales

Equip Teatre Akadèmia:
Direcció artística: Guido Torlonia
Gerència i Cap de producció: Meri Notario
Cap de comunicació i màrqueting: Míriam Font
Premsa i assistència a la direcció artística: Fernando Solla
Cap tècnic: Lluís Serra
Tècnic auxiliar: Victor Castro
Cap de sala: Núria Farrús
Gestió de públics: Rubén Salinas
Community Manager: Eladi Bonastre

Una producció de Les Antonietes.

Tarifes

De dimecres a diumenge: 22 €

(Despeses de gestió no incloses)
10% de descompte per a socis Club TRESC, Carnet Jove, Carnet de Biblioteques, Club La Vanguardia, APGC, estudiants, majors de 64 anys i Targeta Rosa; 50% menors de 14 anys.
Preus especials per a grups, contacta’ns!

Dates i horaris

De l’1 al 19 de març

De dimecres a dissabte: 20 h
Diumenge: 18 h

Després de l’espectacle omple el qüestionari i t’enviarem un descompte per al proper espectacle!

Teatre Akadèmia

C/Buenos Aires, 47-49
T/ 934 951 447 info@teatreakademia.cat

Notícies i avantatges exclusius per als subscriptors del Teatre Akadèmia, no t’ho perdis!

El responsable del tractament de les seves dades és l’ASSOCIACIÓ CIVIL TEATRE AKADÈMIA, les dades seran tractades per atendre a les seves consultes i sol·licituds d’informació. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició enviant un correu a: info@teatreakademica.cat.També pot ampliar aquesta informació a https://teatreakademia.art/politica-de-privacitat-i-proteccio-de-dades/

Patrocini

Amb el suport

Col·labora

Participa al projecte

© 2021 Teatre Akadèmia / Política de privacitat / Avís legal / Política Cookies / Web dissenyada per Carol van Waart i desenvolupada per Laura Capella