Vetllada poètica: Alda Merini

'L'altra voce' + Col·loqui Post-Funció amb Giulio Baffi

Descripció

“L’altra voce” és el nou treball del director i coreògraf italià Moreno Bernardi, a partir d'una idea de Cristina Giordana, una composició vocal i sonora per a quatre veus amb poemes d'Alda Merini i amb la intervenció al piano de Sira Hernández. “L’altra voce” es compon de 4 moviments (parts): Tierra Santa, Cuerpo de amor, La carne de los ángeles i Magnificat.

Un diàleg entre veus quan el discurs n’és un, amb la temptativa que sigui una ànima, fràgil i forta, viva i en deliri, enfadada i santa, que es desplaça en l’espai acollint l’espectador com si es trobés en un somni, en un got de Pandora destapat, no tenint més remei que deixar-se acompanyar pel ritme poètic i per la força de les paraules i de la música.

Fitxa artística:

Composició/Direcció: Moreno Bernardi
Paraules: Alda Merini
Piano: Sira Hernández
Intèrprets: Cristina Giordana, Roser Carbonell, Laia Casals, Camille Rasera i Moreno Bernardi
Disseny de vestuari: Moksha Pavoncello
Disseny d'il·luminació: Lluis Serra
Disseny de so: Sofía Martori
Col·laboren: Editorial Arrela, Vaso Roto Ediciones, Oxibia èditions i les filles d'Alda Merini, Emanuela, Flavia, Barbara i Simona Carniti.
Agraïments: Nora Albert, Jeannette L. Clariond i Patricia Dao.

*COL·LOQUI POST-FUNCIÓ amb GIULIO BAFFI (Crític teatral de l’edició napolitana del diari La República, docent, President de l’Assemblea Nacional dels Crítics de Teatre d’Itàlia, 'Dramatúrgies actorals de cos i veu', desenvolupament en el llenguatge de noves escriptures i creació d'elaborades 'performances' sobre textos poètics i literaris de teatre contemporani) acompanyat de Moreno Bernardi, director del muntatge, i l'equip artístic.

Inscripcions

ACTIVITAT GRATUÏTA (Aforament limitat)
Imprescindible reserva prèvia a info@teatreakademia.cat