The Solti Peretti Repetiteurs masterclasses

Descripció

La George Solti Accademia va ser fundada el 2004 en memòria del Director d'orquestra hongarès Sir Georg Solti, l'Acadèmia que porta el seu nom és avui una de les oportunitats de formació més exclusives per a joves cantants d'òpera i mestres col·laboradors (répétiteurs). Des de la seva fundació, l’Acadèmia ha capacitat a més d’un centenar de talents, molts dels quals ja han iniciat importants carreres professionals i han col·laborat alguns dels més prestigiosos festivals internacionals.

SOLTI PERETTI REPETITEURS MASTERCLASSES

El gran èxit del programa de cant de l’Acadèmia la va portar el 2009 a desenvolupar un projecte pilot destinat a capacitar els pianistes especialitzats en l’acompanyament de cantants: els “répétiteurs”.

Únic en el seu gènere, el curs per répétiteurs es focalitza en aprofundir en les indispensables habilitats complementàries del pianista: preparar els cantants, ja sigui individualment ja sigui en cor, dominar la direcció de l’execució, el coneixement en profunditat de la partitura orquestral, la correcta pronunciació dels recitatius. Pel complex grau de preparació que requereix, el paper que juga un bon répétiteur en el creixement d'un cantant és absolutament central.

Elsa Peretti, Presidenta de les Fundacions Nando i Elsa Peretti, dóna suport a les iniciatives de l’Accademia Solti des del 2005, amb la que comparteix el seu especial interès per l’ensenyament de qualitat del cant líric i del pianista repetidor com a promoció dels artistes. L’ajuda a aquests cursos de pianistes repetidors també vol donar a conèixer la figura del Mestre Georg Solti que va iniciar la seva Carrera com a repetidor.

Inscripcions

Inscripcions tancades.