SHAKESPEARE EN ACCIÓ:

La paraula com a impuls per alliberar l'actor - Amb Konrad Zschiedrich - Organitza Fundación Aisge Barcelona

Descripció

Amb KONRAD ZSCHIEDRICH

CURS 1:

Destinat a aquells actors que vulguin aprofundir en la interpretació del teatre sostingut en l’acció verbal, submergint-se en el llenguatge Shakespearià. S’adreça tant a aquells menys formats en la matèria com als que vulguin contrastar i millorar la seva tècnica.

CURS 2:

Aquest curs va dirigit als que ja tenen una bona base en aquesta matèria, bé per cursos anteriors o bé per pràctica professional, i estiguin interessats en presentar un treball acurat, sota la direcció de Konrad Zschiedrich en una sessió oberta a un públic professional (es convidarà a directors teatrals, responsables de càsting, productors teatrals, etc.).

Konrad Zschiedrich coordinarà i dirigirà, també aquest segon curs, una vegada hagi seleccionat tant els alumnes interessats en participar-hi, com les escenes a treballar, mitjançant entrevistes prèvies concertades.

El dia 13 de desembre es farà la presentació del treball, en forma de "show" d'escenes a la Nova Sala Beckett.

Inscripcions

CURS 1: Els interessats han d’enviar CV + foto abans del 10 d’octubre per correu electrònic a jagustina@aisge.es. L’ordre d’arribada de les sol·licituds es tindrà en compte a l’hora de la selecció.
CURS 2: Els interessats han d’enviar CV+foto abans del 2 de novembre per correu electrònic a jagustina@aisge.es. L’ordre d’arribada de les sol·licituds es tindrà en compte a l’hora de la selecció.