Seminari de Clown

a càrrec de Carlos March "Vivito y coleando"

Descripció

L'actor és un instrument, i com a tal ha d'estar afinat. Primer s'ha de descobrir; després reconeixes; i tot seguit començar el treball de recerca i investigació. Aquell que coneix el seu instrument (el seu cos i veu), pot gaudir de la seva interpretació perquè sap com pot gestionar els seus recursos.

La passió és el motor, el cos és el vehicle i el desig el combustible. El camí a recórrer és tant fascinant com ardu.

En aquestes trobades, treballarem el cos com a eina fonamental que propicia la investigació de l'actor. Al costat del treball vocal, les improvisacions i els jocs teatrals i rítmics ajudarem a descobrir el pallasso que porta a dins cadascú.

Inscripcions

Els interessats haurien d’enviar CV i una fotografia a l’atenció de Leo Daiuto al correu electrònic: daiuto.leo@gmail.com

 

Carlos March és actor, director i professor d’interpretació.

Entre els seus treballs més destacats en comèdia musical, trobem: Vivitos y Coleando I, II y III, autoria i direcció d’Hugo Midón (1989-90-91-92-94); Locos Re Cuerdos, autoria i direcció d’Hugo Midón (1995-1996); 101 dálmatas, autoria i direcció de Claudio Gallardou (2000); El Principito de A. de S. Exupery, direcció de  J. L. Mazza (2003); o Pinocho de C. Collodi, direcció d’E. Gondell (2004).
En l’àmbit del teatre: Orquesta de Señoritas de J. Anouilh, direcció de Jorge Butrón (1986; 2003; 2016/7); Noche de Reyes de W. Shakespeare, direcció d’Alberto Ure (1990); Money Money de Ray Cooney, direcció de Carlos Moreno (2008).