Col·loqui ‘Insubmises en la crisi’

Dins les jornades 'Crisis ¿Què diuen els psicoanalistes?'

Descripció

Les Jornades 'Crisis ¿Què diuen els psicoanalistes? y el Fòrum sobre 'Autisme ¿Insubmisos de l'educació? en col·laboració amb el Teatre Akadèmia, organitzen un col·loqui sobre l'obra teatral 'Troianes 15'.

El dimecres 28 d'octubre, després de la representació, els assistents tindran l'oportunitat de participar d'un diàleg presentat per Miquel Bassols i amb les actrius Anna Estrada, Magda Puig i Lavinia Puig.

Les figures femenines que ens presenta aquesta tragèdia clàssica es poden llegir com posicions de resistència en una crisi. Les Troianes són dones que no es resisteixen al vencedor de la guerra però que, paradoxalment, resisteixen. En cada una d'elles alguna cosa resisteix en peu. En això mostren una insubmissió íntima, podríem dir, que no necessàriament s'expressa a crits, però que està present.

Per això s'ha cregut interessant portar el Fòrum i les Jornades al teatre, a l'acadèmia de la tragèdia clàssica, per establir una conversa sobre algunes maneres d'estar o de travessar una crisi que mai deixen d'ensenyar.

Organització: Anna Aromí, Elisabeth Escayola i Mercè Managuerra

Inscripcions

Activitat gratuïta amb l’entrada de l’espectacle ‘Troianes 15’