Cicle ‘Dones dempeus’

Diàleg obert

Descripció

Us convidem al diàleg obert al voltant del Cicle 'Dones dempeus', amb la participació de Mercè Managuerra, directora artística del teatre, i membres de les companyies de 'Ciara', 'Troianes 15' i 'Top Girls'.

Aquest cicle explora la crisi de la dona davant diversos conflictes socials i la força que aquesta necessita per restar dempeus, enfront de calamitats i situacions adverses al llarg de segles.

Pot sorprendre que Harrower i Sartre, essent homes, puguin oferir-nos la qualitat de matisos i la textura de les veus femenines que encarnen els personatges. Caryl Churchil, autora, dona, se suma en aquest mosaic de tres peces que, amb una sensibilitat lliure, trenen els seus temes lluny dels tòpics on el drama humà està per sobre de les reivindicacions sexistes.

Els personatges de La geganta Ciara, de les Troianes 15, immigrants sotmeses pels guanyadors d'una guerra, i les figures femenines que es reuneixen tot sortint del temps i l'espai que els pertoca de Top Girls, són figures que ens atrapen per la resposta que donen al seu dolor i a la brutícia que els ha tocat viure. Dempeus es drecen vers els seus futurs.

El Teatre Akadèmia us ofereix doncs un espai on reflexionar sobre aquests temes amb una mirada sense cap prejudici que només l’art i el diàleg obert ens poden oferir.

Inscripcions

Activitat gratuïta amb reserva prèvia a info@teatreakademia.cat

S’oferirà als assistents un descompte del 50% per a una de les funcions de Troianes 15, del 15 al 18 d’octubre.

Activitat organitzada amb la col·laboració de Ca la dona, Institut Català de les Dones