Acte inaugural ‘Air de Printemps’

Lectura de contes de de Guy de Maupassant amb Muriel Mayette

Muriel Mayette fou la primera dona que va dirigir la Comédie-Française i és també la primera que dirigeix l’Académie de France a Roma – Villa Médicis des de Setembre del 2015.

Va començar a la Comédie-Française el 1985 a l’edat de vint anys després d’haver rebut una formació al conservatori nacional superior d’art dramàtic. A més de la Comédie-Française, va formar part del repartiment de Le Misanthrope amb direcció d’André Engel.

En tan sols un any com a gerent de Académie de France a Roma, ja havia deixat la seva empremta a la Villa creant esdeveniments culturals de diferent tarannà i de gran rellevància. Com ¡Viva Villa!, un festival de residència d’artistes, en associació amb la Casa de Vélazquez de Madrid i la Villa Kujoyama a Kyoto o Les jeudis de la Villa, Questions d’art, un cicle de trobades setmanals obert gratuïtament al públic on interroga la creació contemporània tot i convidant artistes de totes les disciplines.

Muriel Mayette ha estat condecorada com a oficial de l’Ordre des Arts et des Lettres, Chevalier du Mérite et Chevalier de l’Ordre National de la Légion d’honneur.

Inscripcions

ACTIVITAT GRATUÏTA*

*Imprescindible prèvia confirmació a info@teatreakademia.cat
(Accés preferent persones amb abonament del festival ‘Air de Printemps’)